Září 2011

Victoria Justice

19. září 2011 v 14:36 | Wer // Victoria♥
Biography » Životopis Vicky.
Filmography » Filmografie Vicky, všecky filmy a seriály v kterých hrála.
Discography » CD-čká, které Vicky vydala.
Facts » Zajímavosti, které by vás mohli zajímat.
Pets » Zvířátka, které patří Vicky.
Tattoos/Hennas » Tetovaní nebo hennas které si dala Victoria vytetovat.

Filmography

19. září 2011 v 14:30 | Wer // Victoria♥ |  Filmography
01. Fun Size (2011)
02. The First Time (2011)
03. The Boy Who Cried Werowolf (2010) as Jordan Sands
04. Victorious (2010) as Tori Vega
05. iCarly (2009) as Shelby Marx
06. Spectacular! (2009) as Tammi
07. The Kings of Appletown (2008) as Batsy
08. The Penguins of Madagascar (2008) as Stacy
09. The Troop (2008) as Eris Fairy
10. True Jackson, VP (2008) as Vivian
11. The Garden (2006) as Holly
12. Unknown (2006)
13. Zoey 101 (2005) as Lola Martinez
14. Mary (2005) as Stella
15. Silver Bells (2005) as Rose
16. The Suite Life of Zack and Cody (2005) as Rebecca
17. When Do We Eat? (2005) as Mladá Nikki
18. Everwood (2002) as Thalia Thompson
19. Gilmore Girls (2000) as Jill

Discography

19. září 2011 v 14:28 | Wer // Victoria♥ |  Discography
• Victorious Soundtrack
01. Make it Shine
02. Freak the Freak Out
03. Best Friend's Brother
04. Beggin' On Your Knees
05. All I Want Is Everything
06. Give it Up
07. I Want You Back
08. Song 2 U
09. Tell Me That You Love Me
10. Finally Falling
11. Leave it All To Shine
12. Broken Glass

• Others songs
01. You're the Reason
02. A Thousand Miles

Tattoos/Hennas

19. září 2011 v 14:27 | Wer // Victoria♥ |  Tattoos/Hennas
Victoria zatím nemá žádné tetování nebo hennas.
imagebam.com

Pets

19. září 2011 v 14:21 | Wer // Victoria♥ |  Pets
Victoria má psa a jmenuje se Sophia ,takže je to fenka. Je roztomilá♥
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Facts

19. září 2011 v 14:15 | Wer // Victoria♥ |  Facts
♦Celé jméno: Victoria Dawn Justice
♦Přezdívky: Vicky, Vick, VJ
♦Datum narození: 19. února 1993
♦Znamení: vodnář
♦Místo narození: Hollywood, Florida
♦Národnost: americká
♦Etnická skupina: španělská a irská
♦Sestra: Madison
♦Poloha: Kalifornie, USA
♦Barva očí: hnědá
♦Barva vlasů: tmavě hnědá
♦Záliby: četba, plavání, nakupování, filmy, zpěv...

Biography

19. září 2011 v 14:12 | Wer // Victoria♥ |  Biography
Victoria Justice je americká herečka a zpěvačka. Nejvíce ji můžeme znát díky její roli Tori Vega z Victorious a Lola Martinez z Nickelodeon show Zoey 101.

Victoria se narodila 19.února 1993, v Hollywoodu, Florida, manželům Serene a Zack Justice. Původem je portorikánka, ale taká Irka, Němka, Francouzka a Angličanka (z otcovi strany)..

Její rodina se přestěhovala do Hollywoodu, Florida, Los Angeles, když bylo Victorii 11, aby se mohla věnovat herectví. Victoria má nevlastního otce jménem Mark.
Hostovala v několika televizních seriálech, včetně Gilmorova děvčata a Everwood. Hrála "Rebeccu" v seriálu The Suite Life of Zack & Cody v epizodě "The Fairest of Them All".

Victoria také připravuje své vlastní album.